Η Anne Hathaway παίρνει συμβουλές μητρότητας από την Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Anne Hathaway παίρνει συμβουλές μητρότητας από την Kate Middleton

Τι είπε για τη Δούκισσα του Cambridge;

Το ότι η Kate Middleton είναι μια υπέροχη και πολύ καλή μαμά είναι κάτι που ξέρουμε και βλέπουμε συνεχώς. Αυτό που δεν ξέρουμε όμως, είναι πως από την ίδια εμπνέονται και άλλες διάσημες μαμάδες, οι οποίες αντιγράφουν πρακτικές που ακολουθεί η Δούκισσα του Cambridge στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Πιο συγκεκριμένα η Anne Hathaway σε πρόσφατη συνέντευξη της στους Times της Κυριακής ανέφερε πως έχει επηρεαστεί από κάτι που κάνει η Kate Middleton με τον George, τη Charlotte και τον μικρό Louis και τώρα το κάνει και αυτή ή τουλάχιστον προσπαθεί.

«Προσπαθούν και μπαίνουν στη θέση των παιδιών, κατεβαίνουν στο «επίπεδο» τους, τους μιλούν πρόσωπο με πρόσωπο, κάνοντας έτσι τα παιδιά να νιώθουν περισσότερο δυναμικά», ανέφερε αρχικά η 36χρονη ηθοποιός και συνέχισε: «Μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα κι έτσι ξεκίνησα να το κάνω κι εγώ με τον γιο μου Jonathan (2 ετών), προκειμένου να έρθουμε πιο κοντά».

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει σε πολλές φωτογραφίες πως τόσο η Kate, όσο και ο William ποτέ δεν μιλούν στα παιδιά τους από ψηλά χωρίς να τα πλησιάσουν ή να σκύψουν απέναντι τους, και αυτό συμβαίνει για τον λόγο που σου γράψαμε παραπάνω. Είναι μία πολύ καλή ιδέα ωστόσο, δεν συμφωνείς;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr