Γιατί η Meghan Markle πήγε παντού εκτός από τα Βραβεία BAFTA;

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί η Meghan Markle πήγε παντού εκτός από τα Βραβεία BAFTA;

Υπάρχει λόγος αλλά όχι τόσο πειστικός

Tην εβδομάδα αυτή, ο πρίγκιπας Harry και υπερ- εγκυμονούσα Meghan Markle δεν σταματούν τις βραδινές εξόδους. Μετά την προχτεσινή εμφάνιση στα Endeavour Awards, το ζευγάρι εμφανίστηκε στο gala της παραγωγής The Wider Earth.

Εκεί η Meghan έκανε grande εμφάνιση στα λευκά και η κοιλιά της είναι πραγματικά πιο μεγάλη από ποτέ. Είναι εύλογο λοιπόν μετά από το μπαράζ των εμφανίσεων του ζευγαριού να αναρωτηθούμε γιατί η Markle, που υπήρξε ηθοποιός προτού αρραβωνιαστεί τον Harry δεν έδωσε το παρόν στα πιο γκλαμουράτα βραβεία της Βρετανίας, τα κινηματογραφικά βραβεία BAFTA.

Κι όχι μόνο αυτό! Αντί για τη Meghan, το παρόν στα βραβεία έδωσε η Kate Middleton με τον πρίγκιπα William, κάτι που κάνουν τα τελευταία τρία χρόνια.
Εκπρόσωπος του παλατιού υποστήριξε πως ο William είναι άμεσα συνδεδεμένος με τα BAFTA, μιας και πατρονάρει τα βραβεία ως πρόεδρός τους από το 2010.

Από την άλλη, η Meghan και ο Ηarry δεν έχουν έχουν σχέση με τον κινηματογράφο αλλά με το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας, το οποίο η βασίλισσα παραχώρησε για να το διοικεί στην Markle. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί ο πρόεδρος των BAFTA William, δεν εξασφάλισε μια θέση και στον αδερφό του με την αγαπημένη του, που ήταν πολλά χρόνια συνηθισμένη να δίνει το παρόν σε βραβεία.