Το αστρονομικό ποσό που χρέωνε η Βίκυ Κουλιανού για να εμφανιστεί σε show

Το αστρονομικό ποσό που χρέωνε η Βίκυ Κουλιανού για να εμφανιστεί σε show

Τα χρήματα όπως φαίνεται δεν ήταν πρόβλημα τότε

Εντάξει, το ότι η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα από τα γνωστότερα και τα πιο επιτυχημένα top models της Ελλάδας είναι γνωστό σε όλους και δε χωράει αμφιβολία. Η καριέρα και το βιογραφικό της περιλαμβάνουν παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, όπως για χάρη των οίκων Armani, Valentino, Yves Saint Laurent και Versace.

Η ίδια είχε μιλήσει για το γεγονός ότι αυτό που της άλλαξε τη ζωή ήταν όταν ένα πρωινό στα 14 της χρόνια την εντόπισε ο διάσημος σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης σε ένα λεωφορείο και τη βοήθησε στο ξεκίνημα και στην πορεία της στον χώρο της μόδας. Από εκείνο το σημείο, τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Την εποχή που η ίδια μεσουρανούσε στις πασαρέλες, τα χρήματα δεν αποτελούσαν ιδιαίτερο πρόβλημα. Ήταν μία περίοδος που ακόμη και η Ελλάδα είχε τις δόξες της και οι άνθρωποι που ήταν κορυφή στον τομέα τους, όπως η Βίκυ, σίγουρα αμείβονταν πλουσιοπάροχα.

Έχεις, όμως, φανταστεί ποτέ το ποσό που έπαιρνε η Βίκυ Κουλιανού για το κάθε show στο οποίο εμφανιζόταν; Η ίδια κάνει τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι το κασέ της ήταν πάνω από 1.000.000 δραχμές!

Δες τη δήλωση στο βίντεο που ακολουθεί.