Η αποκάλυψη της Kim Kardashian για την πάθησή της και η φωτογραφία που μας σόκαρε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Kim Kardashian για την πάθησή της και η φωτογραφία που μας σόκαρε

Τι ανέφερε η reality star;

Το ότι η Kim Kardashian έχει ψωρίαση είναι κάτι που γνωρίζαμε αρκετό καιρό τώρα, όμως πιστέψαμε πως το είχε ξεπεράσει σε κάποιο βαθμό. Πέσαμε όμως έξω αφού εδώ και μερικές εβδομάδες το πρόβλημά της έχει ενταθεί και η reality star κάνει ό,τι μπορεί για να το καταπολεμήσει.

Αποκάλυψε μάλιστα πως επί καθημερινής βάσης πίνει χυμό σέλερι για να βοηθήσει το πρόβλημά της να ηρεμήσει κάπως. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφία που μας δείχνει τα σημάδια στα πόδια της, η οποία πραγματικά μας ανατρίχιασε. Είναι κάτι που ομολογουμένως δεν είχαμε παρατηρήσει, μιας και η ομάδα που την περιποιείται και τη βάφει κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι.

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη το πρόβλημά της ανέφερε, πως ο ύπνος έχει γίνει το πλέον απαραίτητο πράγμα, τώρα που ετοιμάζεται να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι. Βλέπεις ένα μωρό χρειάζεται την αμέριστη προσοχή και αφοσίωσή της και θέλει να είναι υγιής και ξεκούραστη. Πλέον, η είδηση του ερχομού του τέταρτου παιδιού τους είναι γεγονός και μαζί με εκείνους περιμένουμε κι εμείς το νέο μέλος της οικογένειας Kardashian-West.

Μέχρι τότε ευχόμαστε στην Kim να καταφέρει να ηρεμήσει και να καταπολεμήσει κάπως το πρόβλημά που την ταλαιπωρεί.