Η Hailey Baldwin αποκαλύπτει γιατί ήθελε να πάρει το επίθετο το Justin Bieber

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Hailey Baldwin αποκαλύπτει γιατί ήθελε να πάρει το επίθετο το Justin Bieber

Πώς νιώθει το διάσημο μοντέλο;

Η Hailey Baldwin και ο Justin Bieber αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood αυτή τη στιγμή, και ας ήταν ο αρραβώνας τους η πιο απρόσμενη είδηση που ακούσαμε πριν από επτά περίπου μήνες. Ωστόσο μας απέδειξαν –και ακόμη το κάνουν- πως η αγάπη τους είναι αληθινή και όλο αυτό δεν γίνεται απλά για τα μάτια του κόσμου και των media.

Λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα τους μάλιστα η Hailey άλλαξε και το όνομά της από Baldwin σε Bieber και τώρα εξηγεί γιατί το έκανε αυτό, αλλά και πως νιώθει παράλληλα. «Μου πήρε λίγο χρόνο να το συνηθίσω σίγουρα. Είναι οπωσδήποτε περίεργο και χρειάζεται προσαρμογή», είπε η 22χρονη στο Bustle.

«Πάντα ήθελα να προσθέσω το επίθετό του στο δικό μου και αυτό γιατί έχω την αίσθηση πως γινόμαστε οικογένεια. Και είμαι κάπως παραδοσιακή με όλα αυτά. Ωστόσο δεν χάνω την ταυτότητά μου, είναι απλά μια προσθήκη σε αυτό που είμαι», συμπλήρωσε η Hailey.

Σου θυμίζουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβρη σε ένα δημαρχείο στη Νέα Υόρκη, όμως σκοπεύουν να κάνουν και μία τελετή για τις οικογένειες και τους φίλους τους σύντομα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr