H πιπεράτη κουβέντα της JLO για το κορμί του αγαπημένου της Alex Rodriguez

Πατούλια Κατερίνα
H πιπεράτη κουβέντα της JLO για το κορμί του αγαπημένου της Alex Rodriguez

Η Jlo εμφανίστηκε στην Ellen και τα προσόντα του A-Rod μονοπώλησαν το ενδιαφέρον

Η χτεσινή εμφάνιση της Jennifer Lopez στην Ellen μας έλυσε πολλούς γρίφους και απορίες για την δίαιτα που ακολούθησε επί δέκα ημέρες κόβοντας υδατάνθρακες και ζάχαρη.

Όπως αποκάλυψε η λατίνα star, είχε την ιδέα αυτή μιας και ήθελε να προετοιμαστεί για το νέο της ρόλο στον οποίο θα υποδυθεί μια stripper.

«Ετοιμάζομαι για την ταινία Hustles που θα υποδυθώ μια στρίπερ. Γυμνάζομαι πολύ και σκεφτήκαμε με τον προπονητή μου να δοκιμάσουμε κι αυτό το πλάνο διατροφής». Η Λόπεζ εξομολογήθηκε πως έφτασε στο σημείο να ονειρεύεται ψωμί και ζάχαρη όλη την ώρα αλλά εξήγησε πως όταν πέρασαν οι δέκα ημέρες, δεν ήθελε την ζάχαρη τόσο πολύ και πως ένιωθε λιγότερο πρησμένη από πριν.

Κι όμως δεν είναι η αποκάλυψη για τον ρόλο της στρίπερ που μας έκανε εντύπωση αλλά οι καυτές ερωτήσεις που απάντησε η 49χρονη σταρ για τον A-rod και τα προσόντα του.



Αρχικά, η De Generes ήθελε να μάθει ποιο είναι το σημείο εκείνο που η Λόπεζ καμαρώνει για το σώμα της. Σε αντίθεση με ό,τι φαντάζεσαι, η Jlo αποκάλυψε πως λατρεύει τους κοιλιακούς της ενώ όταν έπρεπε να απαντήσει για το σημείο στο σώμα του Rodriguez το οποίο καμαρώνει, η ίδια προτίμησε να πει τις πλάτες του.

Έλα όμως που η Ellen δεν άφησε ασχολίαστα τα προσόντα του A-Rod σε ένα σπαρτατιστό βίντεο!



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr