Μήνυση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην Kim Kardashian

Μήνυση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην Kim Kardashian

Και δεν φαντάζεσαι γιατί

Η Kim Kardashian μπορεί να είναι μία αρκετά ευκατάστατη γυναίκα (όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Kardashian), όμως κι εκείνη αντιμετωπίζει προβλήματα συχνά πυκνά. Και αυτήν τη φορά δεν αναφερόμαστε στο δερματολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και το οποίο προσπαθεί να καταπολεμήσει.

Αυτήν τη φορά η Kim Kardashian βρίσκεται αντιμέτωπη με το νόμο και αυτό γιατί της κατατέθηκε μήνυση ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Η 38χρονη reality star πρέπει να πληρώσει το μυθικό αυτό ποσό στον David Liebensohn, με τον οποίο και συνεργάστηκε το 2014 προκειμένου να λανσάρει τα Kimoji’s της.

Η Kim τον Αύγουστο του 2014 ισχυρίστηκε πως κάποιος από τους συνεργάτες του David Liebensohn μοιράστηκε κάποιες προσωπικές της πληροφορίες με αποτέλεσμα, να σταματήσει και να διακόψει άδοξα τη συνεργασία τους.

Ο Liebensohn ισχυρίζεται ότι η Kim και ο δικηγόρος της προσπάθησαν να τον πιέσουν να αφήσει την υπόθεση, αλλά αρνήθηκε. Αναφέρει επίσης ότι η Kim ήξερε ήδη για την υποτιθέμενη κοινή χρήση των προσωπικών της πληροφοριών προτού να κλείσουν τη συμφωνία ... και απλώς την χρησιμοποίησε ως δικαιολογία για να την ακυρώσουν.

Έτσι λοιπόν της έκανε μήνυση 100 εκατομμύρια δολάρια για παραβίαση σύμβασης, απάτης και για τα κέρδη που πιστεύει ότι έχει χάσει με το να μείνει έξω από το Kimoji biz.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr