Άννα Αμανατίδου: «Στο Greece’s Next Top Model έκλαιγα κάθε μέρα»

Άννα Αμανατίδου: «Στο Greece’s Next Top Model έκλαιγα κάθε μέρα»

Η Άννα μίλησε για όλα και για όλους

Η Άννα Αμανατίδου ήταν ένα από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model που μας απασχόλησε αρκετά, όσο βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Η έντονη κόντρα της με την «τριάδα της φωτιάς» (aka Μέγκι Ντριο, Εύη Ιωαννίδου, Μικαέλα Φωτιάδη) την έκανε πιο αγαπητή στα μάτια του κόσμου, αφού οι τρεις κοπέλες έδειχναν πάρα πολύ έντονα τη δυσαρέσκεια και την αντιπάθειά τους απέναντί της.

Εν τέλει κατάφερε να «εκτοπίσει» και τις τρεις κοπέλες και να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό. Η Άννα Αμανατίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τα κορίτσια και τα σχόλια που την πείραξαν, ανέφερε πως έκλαιγε κάθε μέρα μέσα στο σπίτι, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τον σύντροφό της.



Στο στούντιο βρέθηκε και ο μπαμπάς της Άννας Αμανατίδου, Παναγιώτης Αμανατίδης, με τον οποίο πιο μικρή η Άννα έκανε μαζί του ταχυδακτυλουργικά. Ο γλυκύτατος μπαμπάς της μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κόρη του, ενώ εκθείασε και την Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Άννα για όσα είπε μέσα στο παιχνίδι.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr