Η σοκαριστική αποκάλυψη της star για τις πλαστικές και την παραμόρφωση

Η σοκαριστική αποκάλυψη της star για τις πλαστικές και την παραμόρφωση

Ποια μεγάλη απόφαση πήρε;

Αγαπάμε την Courteney Cox και βασικός λόγος για αυτό είναι η ξεχωριστή παρέα που μας κρατούσε -και μας κρατά- στα αγαπημένα επεισόδια των «Friends». Η ηθοποιός, όμως, από πολύ νωρίς άρχισε να επεμβαίνει στο πρόσωπό της, ήδη από την εποχή που ακόμα προβάλλονταν τα Φιλαράκια, ώσπου έφτασε σε ένα σημείο να είναι πραγματικά αγνώριστη. Οι fans της απορούσαν για τον λόγο για τον οποίο προέβη σε αυτήν την αλλοίωση, όμως εκείνη δε φαινόταν να πτοείται.

Η 54χρονη Courteney, όμως, πριν δύο χρόνια αποφάσισε να βάλει ένα τέλος και να σταματήσει την προσθήκη fillers. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε στο People της Αμερικής:

«Προσπάθησα να είμαι σε επαφή με τον χρόνο με έναν τρόπο που να ήταν κάτι άλλο πέρα από συντήρηση. Δε το συνειδητοποίησα, μέχρι που μια μέρα έκανα, κατά κάποιον τρόπο, ένα βήμα πίσω και είπα ‘Σκατά. Δε μοιάζω με τον εαυτό μου πια.’ Οπότε τώρα προσπαθώ να αγκαλιάσω το ποια είμαι και το ότι μεγαλώνω με ο,τι μου έδωσε ο Θεός, όχι αυτά που προσπαθούσα να αλλάξω. Τα πράγματα, με τα οποία δεν είμαι τόσο άνετη με τον εαυτό μου, είναι πράγματα που συνεχίζω να δουλεύω ώστε να αναπτύξω και να αλλάξω»

Και η αλήθεια είναι ότι από τότε που σταμάτησε τα fillers έχουμε ξαναρχίσει να βλέπουμε τον όμορφο, φυσικό της εαυτό που γνωρίζαμε.

AP 18289637756239

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι μέχρι τα 21 της χρόνια δεν είχε σεξουαλικές επαφές.