Μετακόμιση για τη Βάσω Λασκαράκη; Η φωτογραφία και η δήλωση που μας παραξένεψε

Μετακόμιση για τη Βάσω Λασκαράκη; Η φωτογραφία και η δήλωση που μας παραξένεψε

Τι έχουμε εδώ;

Την καλύτερη φάση της διανύει η Βάσω Λασκαράκη, έχοντας στη ζωής της την αγαπημένη της κόρη Εύα, αλλά και τον καλό της Λευτέρη Σουλτάτο. Η ηθοποιός δείχνει να περνάει υπέροχα μαζί του και να είναι πιο ερωτευμένη από κάθε άλλη φορά. Δεν ξέρουμε τι θυσίες θα μπορούσε να κάνει για τον αγαπημένο της, όμως η φωτογραφία που ανέβασε στα stories της στο Instagram μας έδωσε μια αίσθηση μετακόμισης.

Και δεν εννοούμε να αλλάξει σπίτι εδώ στην Αθήνα, αλλά μετακόμιση στην Κρήτη, παρέα με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Η Βάσω ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία απεικόνιζε ένα quote για την Κρήτη, με τον Λευτέρη να κάνει reshare το story της, γράφοντας λέξεις στην κρητική διάλεκτο, αλλά και μια πρόταση που έλεγε «ανιμένω σε βιόλα». Και το ανιμένω σημαίνει προφανώς «σε περιμένω».

Και λίγο αργότερα ανέβασε την κόρη της να διαβάζει μέσα στο αεροπλάνο, που σημαίνει πως ταξίδεψαν ως την Κρήτη. Πήγαν όμως απλά για το Σαββατοκύριακο ή μήπως κρύβεται κάποια μετακόμιση πίσω από αυτά τα stories; Θα μάθουμε σύντομα, για την ώρα η ηθοποιός απολαμβάνει το βροχερό νησί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr