Η Kendall Jenner έκανε την πιο τρελή αποκάλυψη για την Kylie Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kendall Jenner έκανε την πιο τρελή αποκάλυψη για την Kylie Jenner

Και τον εαυτό της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon ήταν πριν από δύο ημέρες η Kendall Jenner και όσα είπε στις ερωτήσεις που τις έκανε ο παρουσιαστής, μας έκαναν να αναρωτιόμαστε πραγματικά πόσα πράγματα δεν ξέρουμε ακόμη για τα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner. Ένα από αυτά τα πράγματα ήταν και η αποκάλυψη που έκανε για την αδερφή της Kylie Jenner, η οποία πραγματικά μας παραξένεψε.

Πριν από περίπου έξι μήνες η Kylie Jenner είχε γράψει στο Twitter account της πως έφαγε για πρώτη φορά στη ζωή της γάλα με δημητριακά, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων και σχολίων που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτή τη δήλωση. Η Kendall λοιπόν στην εκπομπή του Jimmy Fallon επιβεβαίωσε την εγκυρότητα της είδησης, λέγοντας πως πάντα από παιδί έτρωγε τα δημητριακά σκέτα χωρίς γάλα κι έτσι μάλλον θα της είχε μείνει η συνήθεια. Τη ευθύνη βέβαια γι’ αυτό πήρε η Kris Jenner, η οποία σε συνέντευξή της είπε πως άφηνε την Kylie μικρή να τρώει στεγνά τα δημητριακά με αποτέλεσμα να της κολλήσει.

Η ίδια η Kendall μάλιστα αποκάλυψε για τον εαυτό της, πως δεν της αρέσουν καθόλου οι μπανάνες, ενώ μόλις πέρυσι σε μία πτήση δοκίμασε για πρώτη φορά σοκολάτα.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr