Είναι δυνατόν ο Bradley Cooper και η Lady Gaga να είναι ερωτευμένοι;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι δυνατόν ο Bradley Cooper και η Lady Gaga να είναι ερωτευμένοι;

Γιατί όλοι πιστεύουν πως είναι ερωτευμένοι;

Γνωρίζεις βέβαια πως εδώ και περίπου τρία χρόνια ο Bradley Cooper βρίσκεται σε σχέση με την Irina Shayk, ενώ τα δύο τελευταία έχουν κι ένα παιδάκι μαζί. Ωστόσο από τότε που βγήκε το A star is born, όλοι είναι σίγουροι πως ο ηθοποιός και η Lady Gaga είναι κρυφά ερωτευμένοι και θέλουν αυτό το love story που υπάρχει στην ταινία να το δουν και στην πραγματική ζωή.

Και αν εσύ πιστεύεις πως ο Bradley δεν θα άφηνε την Irina Shayk (που είναι ομολογουμένως μία καλλονή) για την Lady Gaga, θέλουμε να σου πούμε πως οι fans τους έχουν τελείως διαφορετική άποψη, αλλά και στοιχεία που αποδεικνύουν τον κρυφό έρωτα της τραγουδίστριας για τον γοητευτικό ηθοποιό.

Το κυριότερο είναι πως πιστεύουν ότι η Lady Gaga έχει χωρίσει με τον Christian Carino και αυτό γιατί στα Grammy’s εμφανίστηκε χωρίς το μονόπετρό της στο χέρι, κάτι που κίνησε υποψίες. Επιπλέον φαίνεται πως δεν ακολουθεί καν στο Instagram τον καλό της και αυτό είναι επίσης ύποπτο για τους fans. Ωστόσο το 2016 σε ερώτηση που της έγινε αν η σχέση της με τον Bradley θα μπορούσε να γίνει ρομαντική και στην πραγματική ζωή εκείνη απάντησε: «Φυσικά και όχι! Αγαπώ ήδη κάποιον και η ιδέα είναι πως όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά βάζεις ως πρωτεύον στόχο τα πιο σημαντικά πράγματα. Και για μένα αυτό είναι η ταινία. Η αλήθεια είναι πως για μένα το πιο σημαντικό είναι πως λέμε μια ιστορία αγάπης η οποία αγγίζει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων που έρχονται να τη δουν».

Εμείς πάντως θα την πιστέψουμε και ας περνάει κατά κάποιο τρόπο το μήνυμα ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Μπορεί εμείς να το εκλαμβάνουμε λάθος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr