Oops he did it again! Ο Tristan Thompson απάτησε και πάλι την Khloe Kardashian

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops he did it again! Ο Tristan Thompson απάτησε και πάλι την Khloe Kardashian

Και ο χωρισμός είναι οριστικός

Ναι, γνωρίζουμε πως πριν από μερικές ώρες σου γράψαμε πως η Khloe Kardashian διέψευσε τον χωρισμό της από τον Tristan Thompson με μια φωτογραφία της στο Instagram, όμως δεν είχαμε διαβάσει ακόμη τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο μπασκετμπολίστας απάτησε και πάλι τη reality star.

Καλά διάβασες. Τις τελευταίες 24 ώρες ώρες κυκλοφορεί έντονη φημολογία που θέλει τον Tristan να έχει βγει με μία νεαρή κοπέλα αγνώστων λοιπών στοιχείων την επόμενη ημέρα του αγίου Βαλεντίνου στο Los Angeles στην ίδια περιοχή κοντά που μένει και η Khloe. Τα προβλήματα στη σχέση τους ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, λίγες ημέρες πριν η Khloe φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, όταν και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του συντρόφου της με τρυφερά (και όχι μόνο) τετ-α-τετ με άλλη γυναίκα.

Η reality star ωστόσο το παράβλεψε για χάρη της κόρης τους, ενώ τον Δεκέμβρη που μας πέρασε μας έδωσαν να καταλάβουμε πως θα συνεχίσουν μαζί τις ζωές τους και πως θα ήθελαν ένα δεύτερο παιδί. Ούτε δύο μήνες αργότερα μαθαίνουμε και πάλι πως ο Tristan την απάτησε και όπως καταλαβαίνεις ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Μπορεί η ίδια η Khloe να μην επιβεβαιώνει κάτι, όμως οι αναρτήσεις της, αλλά και τα σχόλια σε αυτές δεν μας αφήνουν και πολλές επιλογές.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε έγραψε στη λεζάντα «once upon a time» (aka μια φορά κι έναν καιρό), ενώ μια άλλη έλεγε: «Ο θεός σε προστάτεψε ακόμη κι όταν εσύ δεν προστάτεψες τον εαυτό σου. Και σε προστατεύει ακόμη. Εμπιστεύσου τον και προχώρα μπροστά». Πολλές οι συμπτώσεις για να μην ισχύει ο χωρισμός, δε συμφωνείς;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr