Οι Μέλισσες θυμούνται τον Παντελή Παντελίδη με ένα συγκινητικό βίντεο

Οι Μέλισσες θυμούνται τον Παντελή Παντελίδη με ένα συγκινητικό βίντεο

Δες την ανάρτησή τους στο Instagram

Τρία χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο παλιό αεροδρόμιο της Αθήνας στην παραλιακή. Ήταν μία είδηση από αυτές που δεν θες να τις πιστέψεις και που νομίζεις πως σου κάνουν πλάκα, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν αστείο.

Ο Παντελής Παντελίδης που αγαπήθηκε από πλήθος κόσμου και μίλησε στις ψυχές μας έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς και τόσο γρήγορα, προτού καταφέρει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όλο το ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα και όχι μόνο. Τρία χρόνια μετά, ο Παντελής είναι σα να μην έφυγε ποτέ από κοντά μας, αφού τα τραγούδια του συνεχίζουν να παίζουν παντού και ο κόσμος τα αγκαλιάζει και τα ακούει με το ίδιο πάθος και θέρμη.

Οι Μέλισσες ανέβασαν ένα βίντεο στη μνήμη του από ένα βράδυ σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, όπου ο Παντελής είχε σηκώσει τον Χρήστο Μάστορα στην πίστα για να τραγουδήσουν μαζί το «Έλεγες».

«Πέρασαν τρία χρόνια από την ημέρα που έφυγες. Εμείς θα σε έχουμε πάντα στις καρδιές μας και θα σε αγαπάμε για ΠΑΝΤΑ. Άλλωστε δεν έχεις φύγει , είσαι παρών, είσαι εδώ με τα τραγούδια σου και με την απεριόριστη αγάπη όλων μας. @pantelis_pantelidis_real ❤».


https://www.instagram.com/p/Bt-ud_RCF2G

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr