Πόσο καιρό θα λείψουν μετά τη γέννα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσο καιρό θα λείψουν μετά τη γέννα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle;

Μάλλον θα κάνουμε καιρό να τους δούμε ξανά

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σε περίπου δύο μήνες θα κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδάκι, κι εμείς κάπως ανυπομονούμε γι’ αυτό. Ένα ακόμη royal μωρό θα έρθει στον κόσμο και όλοι περιμένουν πώς και πώς. Αν υπάρχει όμως κάτι που μας στεναχωρεί αυτό είναι πως θα κάνουμε αρκετό καιρό μετά να δούμε ξανά τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex.

Αυτό θα συμβεί προφανώς γιατί το ζευγάρι θα πάρει άδεια μητρότητας και πατρότητας αντίστοιχα, οπότε θα απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις και τα events. Το πόσο θα λείψουν ωστόσο δεν το γνωρίζουμε ακόμη, αλλά αν πάρουμε ως παράδειγμα την Kate Middleton στις τρεις εγκυμοσύνες της, μπορούμε να φανταστούμε πάνω κάτω.

Η Δούκισσα του Cambridge ας πούμε αφού γέννησε τον George εμφανίστηκε μόλις έναν μήνα αργότερα. Στην πριγκίπισσα Charlotte έλειψε πέντε μήνες, ενώ στον Louis πήρε έξι μήνες άδεια μητρότητας. Ο πρίγκιπας William από την άλλη πήρε από δύο εβδομάδες στα δύο πρώτα του παιδιά και καθόλου στον μικρό Louis. Αυτό όμως του κόστισε, αφού σε αρκετά events έδειχνε πολύ κουρασμένος και καταβεβλημένος.

Για του λόγου το αληθές υπάρχει και βίντεο από τη Rememberance Day όπου κάθεται στην καρέκλα του και πραγματικά κοιμάται όρθιος. Και δεν υπάρχει καμία υπερβολή στα λόγια μας. Ο Harry ίσως θελήσει να το αποφύγει αυτό σαν μπαμπάς για πρώτη φορά και έτσι πάρει κάποιες μέρες ή εβδομάδες άδεια. Όλα είναι στη δική τους απόφαση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr