Σκάνδαλο: Διέρρευσε σέξι video του πρώην διάσημου (και πολύ σέξι) ζευγαριού

Σκάνδαλο: Διέρρευσε σέξι video του πρώην διάσημου (και πολύ σέξι) ζευγαριού

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια δε θα χαρεί καθόλου γι' αυτό

Ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz που τραβούσαν τα βλέμματα της δημοσιότητας σε κάθε τους εμφάνιση. Εκείνη όμορφη, επιτυχημένη, δυναμική κι εξωτική, κι εκείνος νεαρός, γοητευτικός και πολύ ερωτευμένος. Η ερωτική τους σχέση κράτησε περίπου οκτώ χρόνια με διαλείμματα στο ενδιάμεσο, μέχρι που το 2015 ήρθε ο οριστικός χωρισμός. Τώρα, όμως, τέσσερα χρόνια μετά το οριστικό τέλος, βγήκε στη δημοσιότητα κάτι που σίγουρα κανένας από τους δύο θα ήθελε να διαρρεύσει.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Nicole Scherzinger και τον πρωταθλητή της F1 Lewis Hamilton, που έγιναν στόχος των hackers, οι οποίοι αποφάσισαν να φέρουν στη δημοσιότητα βίντεο από προσωπικές τους στιγμές στο κρεβάτι. Το βίντεο έχει διάρκεια δυόμιση λεπτά και μέχρι στιγμής το έχουν δει πάνω από 286.000 φορές. Κατά τη διάρκεια, το πρώην ζευγάρι αγκαλιάζεται και φιλάει ο ένας τον άλλον, σε κάτι που φαίνεται να είναι υλικό που έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο.

Η Sun αναφέρει ότι κοντινή πηγή στη Nicole λέει:

«Η Nicole θα είναι συντετριμμένη που τέτοιο υλικό βρήκε τον δρόμο του στο διαδίκτυο. Δεν προοριζόταν ποτέ για τον δημόσιο τομέα.»