Ποιος αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Meghan Markle;

Πατούλια Κατερίνα
Ποιος αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Meghan Markle;

Και έχουμε και το επικρατέστερο όνομα! 

Μόλις αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry και η αποκάλυψη δεν ήρθε από μέλος της βασιλικής οικογένειας αλλά ούτε και από το ίδιο το ζευγάρι του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

Την αποκάλυψη έκαναν οι αλλαγές στις προβλέψεις σε ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στοιχημάτων της Βρετανίας. Σύμφωνα λοιπόν με το Ladbrokes, η Markle που διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της πρώτης της εγκυμοσύνης περιμένει αγόρι.

Και μπορεί η 37χρονη Meghan να αποκάλυψε στη διάρκεια των βραβείων Endeavour Fund πως δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, όμως το πρακτορείο στοιχημάτων επιμένει πως η αρχική πρόβλεψη που ήθελε το ζεύγος να περιμένει κοριτσάκι έχει ανατραπεί και η Meghan εικάζεται πως περιμένει αγόρι τελικά.

Το αγοράκι με τα ποσοστά να φτάνουν το 16/1 αντί του 20/1 πια, με το όνομα Arthur να κερδίζει πόντους μέρα με την ημέρα.

Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα έχουμε:
Victoria - 8/1
Diana - 10/1
Albert - 12/1
Alice - 12/1
Phillip - 12/1
Arthur - 16/1
Elizabeth - 16/1
James - 16/1
Mary -16/1

Kαι δεν είναι μόνο τα πρακτορεία στοιχημάτων! Κάνε κλικ στην gallery για να μάθεις δύο ακόμα λόγους που στηρίζουν τον ερχομό ενός αγοριού για τον Harry και τη Meghan.