Η Meghan Markle ταξίδεψε μυστικά στη Νέα Υόρκη για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle ταξίδεψε μυστικά στη Νέα Υόρκη για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Οι φωτογραφίες από το μυστικό ταξίδι της Meghan λίγο πριν γεννήσει

Τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της διανύει η Meghan Markle και αποφάσισε πολύ όμορφα κι ωραία να κάνει ένα ινκόγκνιτο υπερατλαντικό ταξίδι μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Το λες και τρελό για μια ετοιμόγεννη και δη μια royal εγκυμονούσα αλλά ο λόγος που η Markle επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά μετά τον αρραβώνα με τον πρίγκιπα Harry είναι πολύ πολύ σημαντικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail που δημοσιεύει και τις αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη της 37χρονης δούκισσας στην Νέα Υόρκη, η Meghan έφτασε στην Αμερική στις 15 Φλεβάρη με σκοπό να κάτσει 5 ημέρες στην αγαπημένη της πόλη και να απολαύσει το baby shower για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού παρέα με 15 καλές φίλες της.


https://www.instagram.com/p/BuDqetclWIf

Η Markle που προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη επιβιβάστηκε σε SUV ενώ κρατούσε καπέλο και φορούσε ένα ακόμα αλλά προδόθηκε από το μονόπετρό της.

abigailspencer 47581207 560116977835449 2701670070255803484 n

Ο σωματοφύλακας της Meghan προσπάθησε κι αυτός να περάσει απαρατήρητος ενώ το πάρτι για τον ερχομό του μωρού προδίδει και η άφιξη δύο καλών φίλων της Meghan στη Νέα Υόρκη: της Jessica Mulroney που έφτασε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και της πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριας της Meghan στο SUITS, Abigail Spencer η οποία μέσα από story στο Instagram μας ενημέρωσε πως ταξιδεύει και πάλι.


https://www.instagram.com/p/BuDoM6Sh4pd

Όσο για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η Meghan, αν σκεφτείς πως το πάρτι θα λάβει χώρα σήμερα, η Meghan αναμένεται να παραμείνει κατά κύριο λόγο στο πεντάστερο ξενοδοχείο που θα την φιλοξενήσει και να αποφύγει τα μέρη στα οποία θα μπορούσε εύκολα να ακολουθηθεί από παπαράτσι.

Η Jessica Mulroney η κολλητή φίλη της Markle έχει αναλάβει τη διοργάνωση του πάρτι ενώ πηγή του Harper Bazaar, ανέφερε πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η 37χρονη θα έχει την ευκαιρία να δει και να χαλαρώσει με τις φίλες της πριν τον ερχομό του μωρού.

Εν τω μεταξύ, η Markle φέρεται να ταξίδεψε μαζί με την κολλητή της Priyanka Chopra η οποία βρέθηκε στο Λονδίνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και πιθανότατα ταξίδεψαν μαζί την Παρασκευή (16/2/2019) ενώ στο πλευρό της Meghan θα είναι και η Serena Williams, η ηθοποιός του Suits Sarah Rafferty, η σχεδιάστρια Misha Nonoo, η Benita Litt και η φίλη της Markle από το Πανεπιστήμιο Lindsay Roth.