Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε: Η Blake Lively δε δείχνει έτσι πια

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε: Η Blake Lively δε δείχνει έτσι πια

Η τεράστια αλλαγή της διάσημης ηθοποιού

H Blake Lively συγκαταλέγεται χωρίς αμφιβολία ανάμεσα στις πιο γλυκές και γοητευτικές παρουσίες της showbiz της Αμερικής. Η καριέρα της απογειώθηκε μέσα από τον ρόλο της ως Serena van der Woodsen στη νεανική τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl», ενώ, στη συνέχεια, ακολούθησαν διάσημες ταινίες, όπως «The Town», «Green Lantern» και «The Shallows».

Η εντυπωσιακή ηθοποιός, παρά το ότι στις επίσημες εμφανίσεις της σε events είναι μία γυναίκα στην οποία θα εστιάσει κατευθείαν ο φωτογραφικός φακός, στις καθημερινές της εξόδους επιλέγει πιο απλά looks και δε χρησιμοποιεί make up στο πρόσωπό της. Αυτήν τη φορά, η φωτογραφία που βρέθηκε στη δημοσιότητα είναι από αυτές που σίγουρα δε σε βοηθούν να την αναγνωρίσεις κατευθείαν.

Στο νέο ντοκουμέντο, η ηθοποιός εμφανίζεται με φουσκωτό πανωφόρι, ξεθωριασμένα πουκάμισα κι ένα σκουφί στο κεφάλι της, ενώ το πρόσωπό της δείχνει πραγματικά σα να ανήκει σε άλλον άνθρωπο.

Ο σύζυγός της, Ryan Reynolds, δεν ήταν μαζί της, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε σε στη Vogue ότι «κλέβει» την ενυδατική της γυναίκας του κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Δες τη φωτογραφία της ηθοποιού χωρίς make up στη gallery που ακολουθεί.