Επανασύνδεση alert: Η Kourtney Kardashian και ο sexy φίλος της είναι και πάλι μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επανασύνδεση alert: Η Kourtney Kardashian και ο sexy φίλος της είναι και πάλι μαζί

Και δεν θα πιστεύεις με ποιον

Η ζωή της Kourtney Kardashian από τότε που χώρισε με τον Scott Disick δεν είναι και ιδιαίτερα σταθερή, και αυτό είναι κάτι που θα αναγνώριζε ο καθένας. Και φυσικά όταν λέμε η ζωή της εννοούμε την προσωπική της, αφού κάθε τόσο τη βλέπουμε και με διαφορετικό σύντροφο. Για δύο περίπου χρόνια είχε κατασταλάξει σε έναν από αυτούς και όλοι πιστέψαμε πως θα φτάσουν ακόμη και στον αρραβώνα, όμως χώρισε και με αυτόν πριν από μερικούς μήνες.

Ο φωτογραφικός φακός όμως την τσάκωσε ξανά μαζί του μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και φυσικά οι φήμες αναφέρουν πως μάλλον έχουμε κάποιου είδους επανασύνδεση. Ο λόγος για τον Younes Bendjima, ο οποίος απαθανατίστηκε μαζί με τη reality star να αγοράζουν αναψυκτικά στο Alfred Tea στο Melrose.

Οι δυο τους βρέθηκαν εκεί το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και έδειχναν πολύ καλά και άνετα μαζί. Μάλιστα η Kourtney τον φίλησε και στο μάγουλο μόλις ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Αυτή η κίνηση δεν δείχνει επανασύνδεση θα μας πεις, όμως ίσως απλά να θέλησε να δείξει λίγο πιο τρυφερή μαζί του.

Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν εάν αυτοί οι δύο είναι και πάλι μαζί. Εμείς πάντως πιστεύουμε πως είναι.

Photo credits: TMZ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr