Όλγα Φαρμάκη: Το σχόλιο για τον γάμο της και η φωτό με τον σύντροφό της

Όλγα Φαρμάκη: Το σχόλιο για τον γάμο της και η φωτό με τον σύντροφό της

Εσύ το παρατήρησες;

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Όλγα Φαρμάκη το τελευταίο διάστημα τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά της. Τη βλέπουμε συνεχώς μέσα από το Instagram account της, και μπορούμε να πούμε πως είναι καλύτερα από ποτέ. Μπορεί με τον σύντροφό της να μη τη βλέπουμε συχνά έξω, ούτε να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες μαζί του, όμως η τελευταία της ανάρτηση, δημιούργησε ερωτηματικά και περίεργα σχόλια.

Η blogger ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα μία φωτογραφία στο Instagram account της, παρέα με τον αγαπημένο της Σταύρο Μαντόπουλο, στην οποία αρκέστηκε να βάλει στη λεζάντα μόνο μία καρδιά. Ωστόσο δεν ήταν αυτό το σχόλιο που μας «προβλημάτισε». Η φίλη της Ελένη Χατζίδου, σχολίασε την ανάρτησή της αυτή, γράφοντας: «Άντε να φάμε κανένα κουφέτο».

Όπως καταλαβαίνεις το σχόλιο της αυτό μας προβλημάτισε κάπως, αφού μας έκανε να αναρωτιόμαστε, αν η σχέση μεταξύ τους έχει σοβαρέψει τόσο, ώστε να τους οδηγήσει σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο χρόνος θα δείξει τι κρύβει γι’ αυτό το όμορφο και γλυκό ζευγάρι της showbiz.

Δες τη φωτογραφία και το σχόλιο στη gallery παρακάτω.