Η αποκάλυψη της Λασκαράκη για το δύσκολο διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη και την πραγματική τους σχέση

Η αποκάλυψη της Λασκαράκη για το δύσκολο διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη και την πραγματική τους σχέση

Τι λέει η Λασκαράκη για την Κατερίνα Γερονικολού;

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» στον Alpha για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και για την κόρη τους Εύα.

«Κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, μια βαθιά μάχη».

Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν έχει καθόλου τύψεις για το διαζύγιο αυτό, γιατί έκανε ό,τι μπορούσε:

«Το προσπάθησα, το πάλεψα, είμαι ξεκάθαρη, δεν διαπραγματεύομαι, ούτε σκέφτηκα να μείνω για το παιδί γιατί δεν θα ήμουν ευτυχισμένη. Δεν έχουμε καμία παιδεία διαζυγίων, συμβαίνουν τραγικά λάθη αλλά θεωρώ πως είχα την διαύγεια και την ωριμότητα να αφήσω τα πάντα έξω, να έχω την άριστη επικοινωνία για το παιδί. Μπορεί να έχουμε χάσει άλλες μάχες αλλά κερδίσαμε αυτήν».

Η ηθοποιός εξήγησε πως με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη επισκέφτηκαν ειδικό για να μπορέσουν να μιλήσουν στο παιδί για το διαζύγιο. Όσο για τη νέα της σχέση με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η 39χρονη τόνισε:

«Δεν έχω κάνει γάμο στον προηγούμενο γάμο, δεν είχα σκεφτεί να βάλω νυφικό. Όταν το συζητάμε λίγο χαζογελάω. Δεν ήθελα να μου έρθει μια σχέση, ήθελα να αφιερωθώ στο παιδί και συνέβη τόσο γρήγορα και ξαφνικά. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό συνέβη αλλά δεν υπήρχε επιστροφή».



Τι είναι αυτό που την κέρδισε στον σεφ της καρδιάς της; Η ίδια εξήγησε:

«Είναι καθαρός, ειλικρινής και έχει τρυφερότητα αλλά είναι και αρσενικό με την καλή έννοια», ενώ προτίμησε να μην αναφερθεί σε λεπτομέρειες του αρραβώνα τους.

Τι λέει η ίδια για τη σχέση του πρώην της με την Κατερίνα Γερονικολού και τι λεέι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την δική της σχέση όμως; Η απάντηση είναι αφοπλιστική

«Το μόνο ξεκαθάρισμα που γίνεται μεταξύ μας είναι ότι πάμε για το καλό του παιδιού, τι του λέμε».



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr