Σαν σήμερα η ζωή της Jennifer Lopez άλλαξε για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σαν σήμερα η ζωή της Jennifer Lopez άλλαξε για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Σαν σήμερα πριν από έντεκα χρόνια

Έντεκα χρόνια πριν σαν σήμερα η ζωή της Jennifer Lopez άλλαξε για πάντα. Η Λατίνα τραγουδίστρια τότε ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Marc Anthony (παντρεύτηκαν το 2004 και χώρισαν το 2014) και εκείνη τη χρονιά (aka 2008) έφερε στον κόσμο τα παιδάκια τους. Στις 22 Φεβρουαρίου του 2008 η Jennifer Lopez έγινε μαμά για πρώτη φορά, αποκτώντας τα δίδυμα Max και Emme.

Σήμερα τα δίδυμα της γίνονται έντεκα χρονών και πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο έχουν μεγαλώσει. Τόσο η Emme, όσο και ο Max πλέον είναι αρκετά μεγάλα παιδάκια, όμως για τη Jennifer θα είναι πάντα τα μωρά της. Τα τελευταία δύο χρόνια μάλιστα έχουν αποκτήσει δύο ακόμη αδέρφια, και φυσικά αναφερόμαστε στις κόρες του Alex Rodriguez από τον πρώτο του γάμο.

Όλοι μαζί μένουν στο ίδιο σπίτι, και απ’ ό,τι έχουμε δει σε φωτογραφίες που ανεβάζει η τραγουδίστρια στο account της, έχουν πάρα πολύ καλή σχέση. Εμείς ψάξαμε λίγο το account της και βρήκαμε τις πιο ωραίες και χαριτωμένες φωτογραφίες τους και σου τις παρουσιάζουμε στη gallery παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/BolEfqvAFCn

Χρόνια πολλά Emme και Max.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr