Το εξωφρενικό ποσό που κόστισε το baby shower της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το εξωφρενικό ποσό που κόστισε το baby shower της Meghan Markle

Ποιος πλήρωσε γι’ αυτό;

Την τελευταία εβδομάδα δύο είναι οι ειδήσεις που έχουν απασχολήσει πολύ τα media. Το baby shower της Meghan Markle στη Νέα Υόρκη και το σκάνδαλο απιστίας εις βάρος της Khloe Kardashian από τον Tristan Thompson και τη Jordyn Woods. Κι ενώ το δεύτερο το σχολιάσαμε αρκετά, μετά και από τα posts της Khloe Kardashian, επιστρέψαμε στο baby shower της Meghan.

Μπορεί αυτό να ήταν κατά στους κανόνες του παλατιού, όμως η Meghan για μια ακόμη φορά έκανε αυτό που ήθελε και κάπως έτσι παρευρέθηκε στο baby shower που τις διοργάνωσαν οι φίλες της Serena Williams, Misha Nonoo, Jessica Mulroney και Abigail Spencer.

Και αν εσένα οι δικές σου φίλες δεν σου απαντούν καν στα μηνύματα, οι φίλες της Meghan της διοργάνωσαν -και πλήρωσαν- το baby shower στη Νέα Υόρκη, το οποίο κόστισε περίπου 200χιλιάδες δολάρια. Ένα δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως η Serena Willliams πλήρωσε 75,000 δολάρια για τη διώροφη σουίτα ρετιρέ στο ξενοδοχείο The Mark, που είναι και το πιο ακριβό δωμάτιο στην Αμερική.

Η Meghan επίσης μεταφέρθηκε από και προς τη Νέα Υόρκη με ένα ιδιωτικό jet, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλειά της, αλλά και του μωρού, κάτι που κόστισε 100,000 χιλιάδες δολάρια. Πραγματικά τώρα που μπορούμε να βρούμε κι εμείς τέτοιες φίλες;