Διέρρευσαν φωτογραφίες: H Meghan κάνει yoga με φουσκωμένη κοιλιά κι ο Harry την βοηθάει

Πατούλια Κατερίνα
Διέρρευσαν φωτογραφίες: H Meghan κάνει yoga με φουσκωμένη κοιλιά κι ο Harry την βοηθάει

Μια σειρά από φωτογραφίες που δεν έχουμε ξαναδει 

Έχεις δει την Meghan Markle να κάνει yoga με φουσκωμένη κοιλιά και με την βοήθεια του πρίγκιπα Harry ή μήπως σου διέφυγε η φωτογραφία που ο δούκας και η δούκισσα του Sussex διαλέγουν ρούχα για το μωρό;

Όπως φαίνεται, η φωτογράφος Alison Jackson κατάφερε για μια ακόμα φορά να σοκάρει όλον τον κόσμο με μια σειρά φωτογραφιών, όχι πραγματικά του πρίγκιπα και της Meghan αλλά με τη βοήθεια που της προσέφεραν οι σωσίες του ζευγαριού.

Η Jackson προσπάθησε να τρυπώσει στα διαμερίσματα του παλατιού, εκεί που όπως πιστεύει ο Harry χαϊδεύει και ακροάζεται την κοιλιά της Meghan ή επιλέγουν μαζί ονόματα για το μωρό που θα έρθει.

harry2

Φυσικά, οι φωτογραφίες που η Markle κάνει yoga και pilates κλέβουν την παράσταση όλα αυτά στο πλαίσιο της φωτογράφησης που συνηθίζει να κάνει η εκκεντρική Jackson με αγαπημένο της θέμα τους royals της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Το ίδιο είχε κάνει η Alice και πριν τον ερχομό του πρίγκιπα Γεώργιου με σωσίες της Kate και του William ενώ όπως εξομολογήθηκε στο ITV είναι πολύ προσεκτική με τις πόζες που τραβά, και σκέφτεται από πριν τι πρέπει να κάνει μιας και δεν θέλει να προσβάλλει κανένα.



Δες και τις υπόλοιπες αστείες φωτογραφίες παρακάτω

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr