Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ανοιχτά για τη φήμη πως είναι παντρεμένη

Πατούλια Κατερίνα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ανοιχτά για τη φήμη πως είναι παντρεμένη

Είναι ή όχι παντρεμένη η Ηλιάνα; Είναι ή όχι ζευγάρι με τον Αργυρό;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στο Celebrity Travel και ταξίδεψε μέχρι την μακρινή Σιγκαπούρη με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη.

Η σκληρή κριτής του GNTM, επισκέφτηκε με τον παρουσιαστή τον διάσημο διαστημικό κήπο «SUPER TREE GROVE και GARDENS BY THE BAY», το περίφημο άγαλμα σύμβολο της πόλης Merlion, την γραφική Arab street, την ιστορική γεμάτη ζωντάνια περιοχή Little India και τον εξαιρετικό ζωολογικό κήπο με την τεράστια ποικιλία από ζώα, την εκκεντρική Όπερα, τους τρίδυμους πύργους, το μουσείο των Τεχνών και Επιστημών, το αποικιοκρατικό ξενοδοχείο FULLERTON και άλλα πολλά αποικιακά κτήρια που θυμίζουν την ιστορία της πόλης όπως το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο και την πλωτή εξέδρα που χρησιμεύει για τον τερματισμό της formula 1.


Και δεν ήταν μόνο τα τοπία στην Σιγκαπούρη που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας αλλά όσα αποκάλυψε το μοντέλο στον παρουσιαστή στη συνέντευξη που του έδωσε στον γιγαντιαίο τροχό SINGAPORE FLYER που βρίσκεται πάνω από την παραλία, σε ύψος 165 μέτρων!
Η Ηλιάνα μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Γιάννη που φημολογείται πως έγινε πριν 3,5 χρόνια στην Αμερική με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.



Η Παπαγεωργίου απέφυγε να επιβεβαιώσει αν είναι ελεύθερη ή σε σχέση και αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για το γάμο της.

«Υπάρχει και η φήμη ότι είμαι παντρεμένη κατάλαβες; Έχει βγει και μια φήμη πως έχω μαλώσει με την Γιάννα Τερζή στο παρελθόν. Αφορά έναν άνθρωπο που δεν είναι στη δημοσιότητα, του κάνεις κακό και κάνεις κακό και στην οικογένειά του. Για μένα που είμαι και γυναίκα είναι και άκομψο να μιλάω για το θέμα αυτό... Είμαι πιστή, Αν επιλέξω να είμαι με κάποιον, είμαι μόνο εκεί. Θεωρώ ασέβεια να κοιτάξω κάποιον άλλον όταν είμαι μαζί με κάποιον άνθρωπο. Στην Αμερική με φλερτάρουν. Οι Έλληνες όμως δεν με φλερτάρουν».

Όσο για την σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, κι εκεί η Ηλιάνα απάντησε αρκετά διπλωματικά για όσα γράφονταν:

«Ξυπνούσα το πρωί και άκουγα για μένα. Ήταν τόσο καινούριο αυτό για μένα. Δεν με έχει κουράσει αλλά είχα έρθει στην Ελλάδα με έναν σκοπό και όχι για να ακούσω τι λέει ο ένας κι ο άλλος για μένα γιατί αυτό μόνο πίσω θα μπορούσε να με πάει».