Η Jennifer Aniston είναι και πάλι μαζί με πρώην της αλλά δεν είναι ο Brad Pitt

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Aniston είναι και πάλι μαζί με πρώην της αλλά δεν είναι ο Brad Pitt

Έχουμε επανασύνδεση αλλά όχι αυτή που περιμέναμε

Στις 11 Φεβρουαρίου η Jennifer Aniston γιόρτασε τα 50α της γενέθλια ανάμεσα σε καλούς φίλους, διάσημους σταρ του Hollywood και την παρουσία του Justin Theroux αλλά και του Brad Pitt στο πλευρό της.

Ειδικά η παρουσία του Pitt στα 50α γενέθλια της Aniston άνοιξε τις πόρτες για να μιλήσουν όλοι για επανασύνδεση του ζευγαριού. Λίγες ώρες μετά τα γενέθλια, ένα μήνυμα του Theroux στο Instagram ξεκίνησε μια άλλη παραφιλολογία για επανασύνδεση του πάλαι ποτέ παντρεμένου ζευγαριού.

Όπως φαίνεται όμως, η Aniston επέλεξε έναν άλλον πρώην της για να τα ξαναβρεί! Όπως αποκαλύπτει τόσο Celebrity Insider όσο και το Us Weekly η Aniston έχει έρθει κοντά με τον μουσικό και ηθοποιό John Mayer.

Η Aniston με τον Mayer υπήρξαν ζευγάρι για έναν χρόνο περίπου το 2009 και οι δύο σταρ δεν χώρισαν φιλικά με τον John να αποκαλεί την εποχή εκείνη μία από τις χειρότερες της ζωής του.

Μερικές ημέρες μετά τα γενέθλια, η Aniston βρέθηκε με τον Mayer στο Sunset Tower Hotel στο Los Angeles. Ο Μayer που ήταν πάντα χαμηλών τόνων είχε πολλές σχέσεις με μεγάλες σταρ όπως ηJennifer Love Hewitt, η Jessica Simpson,η Minka Kelly και η Katy Perry αλλά και η Taylor Swift.