Ο Knox Jolie-Pitt είναι σωσίας του Brad Pitt σε αυτές τις νέες φωτογραφίες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Knox Jolie-Pitt είναι σωσίας του Brad Pitt σε αυτές τις νέες φωτογραφίες

Δες πόσο πολύ μοιάζουν

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt τα χρόνια που έζησαν μαζί εκτός από τα τρία παιδιά που υιοθέτησαν, απέκτησαν και τρία δικά τους. Τη Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne Jolie-Pitt, τα οποία σήμερα είναι 10 χρονών. Και μπορεί τώρα τελευταία να βλέπουμε αρκετά συχνά την ηθοποιό σε εξόδους της, δεν βλέπουμε όμως πολύ συχνά τα παιδιά της.

Ή τουλάχιστον δεν τα βλέπουμε όλα πολύ συχνά μαζί της. Γι’ αυτό και η έκπληξή μας ήταν μεγάλη όταν στην πρόσφατη έξοδό της είδαμε τον Knox. Το 10 χρονών αγοράκι στις τελευταίες και πρόσφατες αυτές φωτογραφίες είναι σωσίας του Brad Pitt και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις.


https://www.instagram.com/p/BuSLyBvBO92


https://www.instagram.com/p/BuSKTJAhLWJ

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Angelina Jolie στη Νέα Υόρκη σε βόλτα με τα 5 από τα έξι παιδιά της (aka Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox) και αλήθεια λίγο έλειψε να μην αναγνωρίσουμε τον Knox. Ο μικρός γιος της ηθοποιού φορούσε ένα πράσινο μπουφανάκι κι ένα πράσινο καπέλο τύπου τραγιάσκα, όπως ακριβώς και ο Brad στις τελευταίες του εμφανίσεις και ήταν κυριολεκτικά ολόιδιοι.