Ooops! Η Khloe Kardashian μόλις είπε «φίδι» την Jordyn Woods στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ooops! Η Khloe Kardashian μόλις είπε «φίδι» την Jordyn Woods στο Instagram

Και δεν θα την κατηγορήσουμε γι’ αυτό

Τα πρώτα εικοσιτετράωρα που έσκασε η είδηση της δεύτερης απιστίας του Tristan Thompson εις βάρος της Khloe Kardashian, βρήκαν τη reality star να διατηρεί πλήρη σιγή στα social media της. Μάλλον ούτε κι εκείνη ήθελε να πιστέψει πως ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της την απάτησε και πάλι και μάλιστα με την κολλητή της αδερφής της.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, η Khloe Kardashian έσπασε τη σιωπή της και ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες οι οποίες έδειχναν το πόσο πληγώθηκε και όχι μόνο. Και δεν έμεινε μόνο εκεί, έκανε unfollow στο Instagram τη Jordyn Woods, εξακολουθεί όμως να ακολουθεί –μέχρι νεωτέρας- τον πατέρα του παιδιού της.

Πριν από κάποιες ώρες έκανε ακόμη ένα update στον χωρισμό της και σε αυτό το παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος της, αποκαλώντας μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς τη νεαρή κοπέλα «φίδι». Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία, η οποία έλεγε: «Οι άνθρωποι αποκαλύπτουν τους εαυτούς τους μέσα από τις πράξεις τους», ενώ στη συνέχεια μπήκε στο κυρίως θέμα γράφοντας: «Δεν έχει σημασία πόσο δέρμα αλλάζει ένα φίδι, πάντα φίδι θα παραμείνει».

Και αυτό δεν μπορούσε να πηγαίνει σε κανέναν άλλο παρά μόνο στην πρώην κολλητή της αδερφής της που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι. Όχι βέβαια πως και ο Tristan πάει πίσω. Άλλωστε όπως ανέφερε και πηγή που τον εκπροσωπεί για εκείνον δεν συνέβη και τίποτα τραγικό. Αυτό λέμε να το αφήσουμε ασχολίαστο.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr