Bradley εσύ Superstar: Το ίντερνετ «oυρλιάζει» για την 459η εμφάνιση με την μαμά του σε κόκκινο χαλί

Bradley εσύ Superstar: Το ίντερνετ «oυρλιάζει» για την 459η εμφάνιση με την μαμά του σε κόκκινο χαλί

Mα πώς τα έχεις καταφέρει έτσι βρε μπαγάσα;

Έχεις λοιπόν από την μία τον Bradley Cooper ο οποίος είναι ανάμεσα σε δύο γυναίκες, με τις φήμες να οργιάζουν για παράνομο δεσμό του με τη Lady Gaga, την ίδια στιγμή που η καλλονή Irina Shayk εμφανίζεται προσπαθώντας να μας πείσει ότι όλα πάνε περίφημα στη σχέση τους, και έχεις από την άλλη, το ίδιο αυτό αρσενικό, το διάσημο το όμορφο που κάνει ταινιάρες, να εμφανίζεται και πάλι… με την μαμά του!!!

Βλέπεις ο Bradley έχει καταφέρει το εξής επικό: Στην ίδια βραδιά είχε την επίσημη, την παράνομη και την… μητέρα του Gloria Campano, την οποία σαφέστατα βάζει πάνω από όλες στη ζωή του!

Η εμφάνιση της αλλόκοτης αυτής τριάδας αμήχανη σαφώς, με την Irina να φωνάζει «Φέρτε μου τη Gaga να την εξαφανίσω» και από την άλλη την μαμά Gloria, να μην αφήνει το χεράκι του γιόκα της no matter what. Από την μία η Irina ημίγυμνη και από την άλλη η μαμά με γυαλί ηλίου να καμαρώνει το βλαστάρι της.

Και ξέρεις, δεν είναι η πρώτη φορά που ο star σκάει με την μαμά του σε βραβεία. Λογικά την Irina την αφήνει σπίτι γιατί δεν ξέρει και τι να φορέσει; Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα έλεγε στο μοντέλο πριν κάνουν οικογένεια-ότι η μαμά δεν θα επεμβαίνει-και άλλα τελικά γίνονται!

Μάλλον η Irina δε θα στενοχωρηθεί και τόσο που θα δώσει τη θέση της στη Lady τη Gaga. Αν και δεν τη βλέπουμε έτοιμη να καταθέσει τα όπλα. Ακόμα κι αν είναι πεθερόπληκτη.

Bradley, πόσο άρχοντας είσαι καρδούλα μου;

Δες τα όλα στην παρακάτω gallery: