Πρίγκιπας Harry: Αναρωτήθηκε δημόσια για το αν είναι δικό του το παιδί που περιμένει η Markle

Πατούλια Κατερίνα
Πρίγκιπας Harry: Αναρωτήθηκε δημόσια για το αν είναι δικό του το παιδί που περιμένει η Markle

«Είναι δικό μου το παιδί», φέρεται να ρώτησε ο Harry!

Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle στο Μαρόκο και ένα απίθανο περιστατικό έλαβε χώρα την τελευταία ημέρα της επίσκεψης του ζευγαριού που περιμένει σε λίγο καιρό το πρώτο του παιδί.
Σε ένα βίντεο που κατέγραψε το BBC το ζευγάρι συνομιλεί με δασκάλους σε ένα σχολείο, οι οποίοι συγχαίρουν το ζευγάρι για την εγκυμοσύνη.

Ο Harry χαμογελάει και εκείνη τη στιγμή αστειευόμενος στρέφεται προς τη Meghan και ρωτά:
«Για κάτσε, είσαι έγκυος»;
Η Meghan δεν ψάρωσε καθόλου και απάντησε: «Έκπληξη»!
Σε μια αναλαμπή χιούμορ που δεν έχουμε συνηθίσει και που δεν είμαστε σίγουροι πως επικροτεί η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Harry αναρωτήθηκε δημόσια:
«Είναι δικό μου το παιδί»;



Και δεν σταμάτησαν εκεί τα αστεία. Στη διάρκεια του ταξιδιού στο Μαρόκο, η Meghan αστειεύτηκε και για την τηλεοπτική της καριέρα, σύμφωνα με την Roya Nikkhah των Sunday Times.

Κάποια στιγμή το ζευγάρι βρέθηκε ανάμεσα σε μικρά πόνι κι ο Harry παρατήρησε πως ένα από αυτά ήταν νευρικό. Εκεί μπήκε η Meghan και είπε ότι όπως συνέβη και με την ίδια, όλοι έχουμε λίγο τρακ μπροστά στην κάμερα.

Και μπορεί το επίσημο ταξίδι να τελείωσε όμως ο Harry με την Meghan θα μείνουν μία μέρα ακόμα πριβέ στο Μαρόκο. Όσο για το γούρι καλής τύχης που πήρε η Markle στο Μαρόκο, αυτό είναι ένα τατουάζ χένας που συμβολίζει την υγεία και την καλή τύχη για την ίδια και το μωρό.