H απόφαση που πήραν Meghan και Harry στο Μαρόκο και η ημερομηνία γέννησης του μωρού

Πατούλια Κατερίνα
H απόφαση που πήραν Meghan και Harry στο Μαρόκο και η ημερομηνία γέννησης του μωρού

Μέγκαν και Harry στο Μαρόκο


Θυμάσαι την Meghan Markle να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη πριν μερικές μόνο μέρες για το baby shower που της διοργάνωσαν οι κολλητές της; Η 37χρονη δεν πρόλαβε να φτάσει στο Λονδίνο και πέταξε μαζί με το Harry για το Μαρόκο όπου θα πραγματοποιήσει το τελευταίο επίσημο ταξίδι της ως δούκισσα του Sussex πριν τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Το ζευγάρι έφτασε στο αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα και η Markle εντυπωσίασε με το κόκκινο Valentino φορεμά της και την άκρως φουσκωμένη της κοιλιά.

Η επιλογή του κόκκινου φορέματος δεν ήταν τυχαία μιας και η Meghan θέλησε με τον τρόπο αυτό να τιμήσει την κόκκινη σημαία του Μαρόκο. Meghan και Ηarry θα έχουν επίσημες εμφανίσεις στο Μαρόκο για τρεις ημέρες αλλά πήραν μια σημαντική απόφαση για το ταξίδι αυτό. Το ζεύγος του Sussex αποφάσισε να παραμείνει μια ημέρα ακόμα ανεπίσημα στο Μαρόκο και να απολαύσει το τελευταίο ίσως ταξίδι του χωρίς το μωρό και να επιστρέψουν τελικά στο Λονδίνο την Τρίτη



.

O πρίγκιπας και η αγαπημένη του θα μείνουν ιδιωτικά στην βασιλική κατοικία του βασιλιά King Mohammed VI ενώ έχουν ακολουθηθεί όλες οι ιατρικές οδηγίες για να είναι ασφαλής τόσο η Meghan όσο και το μωρό.

Όσο για το πότε γεννάει η Meghan, οι ειδικοί του Cosmopolitan των ΗΠΑ θεωρούν την 12η Απριλίου την πιθανότερη ημερομηνία τοκετού.

Στις 12 Φεβρουαρίου, όταν ο George Clooney έκανε τις περιβόητες δηλώσεις για την Markle ανέφερε πως είναι 7 μηνών, στις 12 Μαρτίου θα είναι 32 εβδομάδων και στις 12 Απριλίου 36 εβδομάδων. Αν τελικά διανύσει την εγκυμοσύνη της μέχρι την 40η εβδομάδα, η Meghan αναμένεται να γεννήσει ένα υγιέστατο ταυράκι στις 10 Μαΐου περίπου.