Η αποκάλυψη της Keira Knightley για τη ζωή της θα σε ξαφνιάσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Keira Knightley για τη ζωή της θα σε ξαφνιάσει

Και όμως συνέβη αυτό

Η Keira Knightley είναι μία από τις ηθοποιούς του Hollywood η οποία είναι πολύ καλή στη δουλειά της, προσπαθεί όμως να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και είναι πάντα μία έκπληξη όταν ακούμε νέα για εκείνη. Και κάπως συνέβη και αυτήν τη φορά, που όχι μόνο εκπλαγήκαμε με την πρόσφατη δήλωσή της, αλλά ξαφνιαστήκαμε κιόλας.

Τα προηγούμενα χρόνια η ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες στις οποίες είχε εμφανιστεί topless ή είχε κάνει άλλου είδους γυμνές σκηνές, γι’ αυτό και αποφάσισε από εδώ και πέρα να μην ξανακάνει γυμνές σκηνές και να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες ενός «σωσία» αν χρειαστεί.

Η απόφαση, όπως είπε στους Times πάρθηκε απλά με τη σκέψη πως είναι μια 33χρονη μητέρα πια (εκείνη και ο σύζυγός της James Righton καλωσόρισαν την κόρη τους Edie το 2015) και δεν το βρίσκει κατάλληλο και επιτρεπτό να κάνει τέτοιου είδους σκηνές πια. Στη συνέντευξή της πρόσθεσε μάλιστα, πως κάποτε ένιωθε περισσότερη αυτοπεποίθηση με τη γύμνια από ότι τώρα.

«Έχω ένα παιδί, είμαι στη δεκαετία των 30 και είμαι πολύ ευτυχισμένη με το σώμα μου. Απλά δεν νιώθω πια την ανάγκη να το δείχνω».



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr