Bradley Cooper-Lady Gaga: Πέρασαν το βράδυ των Oscar μαζί και η Irina Shayk τους κοιτούσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Bradley Cooper-Lady Gaga: Πέρασαν το βράδυ των Oscar μαζί και η Irina Shayk τους κοιτούσε

Awkward moment!

Το θέμα με το οποίο ασχολούνται όλοι από το βράδυ των Oscars δεν είναι άλλο από την ερμηνεία του Shallow από το «A Star is born» που τραγούδησαν επί σκηνής ο Bradley Cooper με τη Lady Gaga. Και όχι, το θέμα μας δεν ήταν ερμηνεία αυτή καθαυτή, αλλά τα βλέμματα που αντάλλαξαν οι δύο stars στο τέλος του τραγουδιού, τα οποία υποδήλωναν πως λιώνουν από έρωτα.



Και είναι αλήθεια πως το τραγούδησαν τόσο τέλεια, που μας μετέδωσαν όλα τους συναισθήματα από την αρχή μέχρι το τέλος. Κι ενώ οι φήμες για τον έρωτά τους εξακολουθούν να υπάρχουν, έρχονται νέες φωτογραφίες στο φως της δημοσιότητας από το πάρτι των Oscars, το οποίο οι δύο stars το πέρασαν μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper στο after party να μιλούν και να αγκαλιάζονται σχεδόν συνέχεια, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά. Δεν μπορούσαν να σταματήσουν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον όλο το βράδυ, και το καλύτερο από όλα; Η Irina Shayk ήταν εκεί, καθόταν σε έναν καναπέ και απλά τους κοιτούσε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρώτα έφτασε το ζευγάρι και η μητέρα του Bradley, με τη Lady Gaga, να φτάνει λίγο μετά τις 10 με το Oscar της στα χέρια.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς η τραγουδίστρια και ο συμπρωταγωνιστής της αγγίζονταν και μιλούσαν συνεχώς ο ένας στο αυτί του άλλου. Και όλο αυτό γινόταν για περίπου δύο ώρες. Η Irina Shayk από την άλλη καθόταν σε έναν καναπέ στα σκοτεινά λίγο πιο πίσω τους, και το μόνο που έκανε ήταν να τους κοιτάει. Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς ένιωθε με αυτά που έβλεπε, το σίγουρο όμως είναι πως ο Bradley πέρασε περισσότερο χρόνο με τη Lady Gaga, παρά με την Irina Shayk.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Με πληροφορίες από τη DailyMail.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr