Ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Γιώργο Λάνθιμο

Ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Γιώργο Λάνθιμο

Ξάφνιασε τους πάντες ο τραγουδιστής


Ξάφνιασε τους πάντες ο τραγουδιστής
Καλεσμένοι το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό» ήταν ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος. Οι δυο τραγουδιστές σε ζωντανή σύνδεση μίλησαν για τη συνεργασία τους στη Θεσσαλονίκη και ανακοίνωσαν την έναρξη των εμφανίσεών τους την Παρασκευή στην Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Σάκης Ρουβάς έκανε μία δημόσια εξομολόγηση και αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Γιώργο Λάνθιμο. Ο Σάκης αναφέρθηκε στην περίοδο της γνωριμίας τους αφού ο υποψήφιος με Όσκαρ Γιώργος Λάνθιμος είχε σκηνοθετήσει video clips του τραγουδιστή, όπως το «Άντεξα» και το «Θέλεις ή δε θέλεις».
Ο Σάκης Ρουβάς δε δίστασε να ζητήσει συγνώμη από τον υποψήφιο με Όσκαρ σκηνοθέτη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω μέσα από την εκπομπή σου Φαίη να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λάνθιμο που δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και το μεγαλείο του και κάποτε που με είχε βάλει επί ένα οκτάωρο να τρέχω με -2° στην Πεντέλη, του παραπονέθηκα. Του είπα: «Γιώργο δεν μπορώ άλλο. Αύριο φεύγω ταξίδι». Έπρεπε να πάω για ένα promo για τη Eurovision και γύρω στις 6 το πρωί είχαν πάθει κράμπες τα πόδια μου και δεν άντεχα άλλο. Και μου είπε: «Δεν καταλαβαίνεις ότι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που θέλω, πρέπει να δείξεις αυτοθυσία»; Τότε τον είχα στεναχωρήσει και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=qSwYY0Qt9Ak