Η αποκάλυψη της Katy Perry για την πρόταση και η ατυχία της στιγμής

Νάνσυ Μητσοστέργιου
 Η αποκάλυψη της Katy Perry για την πρόταση και η ατυχία της στιγμής

Δεν πήγαν όλα και τόσο καλά

Ο Orlando Bloom διάλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Katy Perry, την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου, και αυτή δεν ήταν άλλη από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η Katy Perry ανέβασε στα stories της στο Instagram μια φωτογραφία τους, στην οποία κατά κύριο λόγο φαινόταν το δαχτυλίδι που της πήρε ο ηθοποιός και το οποίο κόστισε 5 εκατομμύρια δολάρια, και κάπως έτσι μας ανακοίνωσε την είδηση.



Πώς της έκανε όμως ο Orlando Bloom την πρόταση και τι στράβωσε σε αυτή; Η 34χρονη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Orlando. Όπως η ίδια ανέφερε πήγαν για φαγητό και στη συνέχεια ενώ νόμιζε πως θα πάνε να δουν λίγη τέχνη, μπήκαν σε ένα ελικόπτερο και της έκανε την πρόταση γάμου μέσα σε αυτό.

Έπειτα προσγειώθηκαν σε μία ταράτσα στο Los Angeles και προς έκπληξη της εκεί βρισκόντουσαν όλοι της οι φίλοι και η οικογένεια της (κάτι από Fifty Shades of Grey μας θύμισε το ελικόπτερο). Ωστόσο κατά την διάρκεια της πρότασης κάτι στράβωσε και δεν πήγε όπως έπρεπε. Ο Orlando είχε γράψει ένα σημείωμα το οποίο ήθελε να της δώσει να διαβάσει όσο εκείνος θα έβγαζε το δαχτυλίδι από την τσέπη του, όμως αυτό δεν βρέθηκε ποτέ, χαλώντας κατά κάποιο τρόπο την έκπληξη.

Όπως και να ‘χει όμως, η Katy Perry δηλώνει ευτυχισμένη και πιο ερωτευμένη από ποτέ.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr