Ξέρουμε ποιος δε θα είναι ο νονός του μωρού Harry-Meghan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέρουμε ποιος δε θα είναι ο νονός του μωρού Harry-Meghan

Δυστυχώς ο πρίγκιπας δεν θα γίνει νονός

Σε περίπου ενάμιση μήνα η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Μετά το baby-shower και την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού τους (η Abigail Spencer κρατούσε σακούλα με μπλε χαρτί περιτυλίγματος), έχουμε μία νέα ενημέρωση σχετικά με το ποιος είναι ο νονός.

Ή καλύτερα με το ποιος δεν θα είναι ο νονός του νέου βασιλικού μωρού. Γενικά συνηθίζεται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αμερική να βαφτίζει το μωρό σου κάποιο από τα αδέρφια σου. Αυτός όμως δεν ισχύει στη Βρετανία και συγκεκριμένα στη βασιλική οικογένεια.

Αν λοιπόν περίμενες ή πίστευες, πως ο πρίγκιπας William θα μπορούσε να βαφτίσει το μωρό του αδερφού του έκανες λάθος. Και όχι, αυτό δεν έχει να κάνει με τη βασιλική κόντρα που υπάρχει ανάμεσά τους. Όχι πως δεν θα μπορούσαν να παραβλέψουν έναν ακόμη βασιλικό κανόνα βέβαια, όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Ο Harry δεν είναι νονός σε κανένα από τα παιδιά του αδερφού του, οπότε οι πιθανότητες να κάνει ο Harry τον αδερφό του νονό στο δικό του παιδί είναι απειροελάχιστες.

Όπως και να ‘χει όμως τόσο ο William, όσο και η Kate Middeton θα έχουν άμεση επίδραση στη ζωή του μικρού.