Το μωρό της Meghan Markle είναι αγόρι και ιδού η φωτογραφία που το αποδεικνύει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μωρό της Meghan Markle είναι αγόρι και ιδού η φωτογραφία που το αποδεικνύει

Ένα ακόμη αγόρι στη βασιλική οικογένεια

Μόλις εχθές πραγματοποιήθηκε το baby shower της Meghan Markle στη Νέα Υόρκη με παρούσες τις καλύτερες φίλες της Δούκισσας του Sussex, Jessica Mulroney, Serena Williams και Abigail Spencer. Κι ενώ μέχρι στιγμής δεν είχαμε μάθει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο για την Kate Middleton, το λέμε και έκπληξη για το παλάτι να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η Δούκισσα του Sussex ταξίδεψε ως τη Νέα Υόρκη, ούσα στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αυτό για να γιορτάσει με τις φίλες της τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Κι ενώ εδώ και αρκετούς μήνες «παλεύουμε» με τα στοιχήματα και τις ενδείξεις για το τι μπορεί να είναι το μωρό που περιμένει, η κολλητή της Abigail Spencer πρόδωσε άθελά της το φύλο του μωρού.

Πριν από μερικές ημέρες, βέβαια, είχαμε ήδη μάθει την πληροφορία για το φύλο του μωρού της Meghan, αφού το Ladbrokes, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στοιχημάτων της Βρετανίας διέδωσε πως είναι αγοράκι. Η Abigail από την άλλη έφτασε στο ξενοδοχείο όπου ήταν η Meghan κρατώντας μία σακούλα με το δώρο της, μέσα από το οποίο προεξείχε ένα μπλε χαρτί περιτυλίγματος.

Πλέον όλοι πιστεύουν πως το μωρό είναι αγόρι και οι αποδείξεις είναι αδιάσειστες. Ρίξε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω και θα δεις.