Η μεγάλη αποκάλυψη για το «Λόγω Τιμής»

Η μεγάλη αποκάλυψη για το «Λόγω Τιμής»

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα έκπληξη που θα μπουν στο σήριαλ

Η σειρά που όλοι αγαπήσαμε, το «Λόγω τιμής», επιστρέφει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και όπως όλα δείχνουν η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Το πρωί της Τετάρτης η Αφροδίτη Γραμμέλη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε και την μεγάλη αποκάλυψη για το «Λόγω τιμής». Η τηλεκριτικός και δημοσιογράφος μίλησε για τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη σειρά. Εκτός από τα βασικούς ηθοποιούς που κάνουν και πάλι reunion στην μικρή οθόνη στο σήριαλ θα εμφανιστούν και άλλοι ηθοποιοί. Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Γραμμελη ανέφερε:

«Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και εκτός από τους βασικούς συντελεστές που ξέρουμε Μαρκουλάκη, Κούρκουλος κλπ. μάθαμε αποκλειστικά στο «Πρωινό», ποιοι θα είναι οι πρώτοι που έκλεισαν με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου για να μπουν σε νέους ρόλους στην σειρά. Η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Ευγενία Δημητροπούλου είναι τρεις ηθοποιοί από τους πολλούς … θα έχουμε και ακόμα πιο μεγάλα ονόματα στο “Λόγω Τιμής”.

Οι ρόλοι αυτοί πρέπει να σας πω θα είναι και ρόλοι έκπληξη. Τους συναντάμε 20 χρόνια μετά…».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: