Αυτή η ηθοποιός μόλις σύγκρινε τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper με τους Brangelina

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή η ηθοποιός μόλις σύγκρινε τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper με τους Brangelina

Και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Πριν πραγματοποιηθεί η φετινή απονομή των βραβείων Oscar, υπήρχαν αρκετές φήμες που ήθελαν τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper να είναι ερωτευμένοι. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε πως η Lady Gaga χώρισε με τον επί δύο χρόνια αρραβωνιαστικό της Christian Carino, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Οι φήμες φούντωσαν όμως μετά την ερμηνεία του Shallow στη σκηνή των Oscar από τους δύο star, των οποίων τα βλέμματα στο τέλος της παράστασης έδειχναν ότι λιώνουν από έρωτα. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά η Irina Shayk την έκανε και unfollow από το Instagram. Όπως καταλαβαίνεις τα σημάδια είναι πολλά για να τα αγνοήσουμε έτσι απλά.



Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η κωμική ηθοποιός και συμπρωταγωνίστριά τους στο A Star is Born, Luenell Campbell κάνει την απόλυτη σύγκριση και βλέπουμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Η 59χρονη σύγκρινε τους δύο stars με τους Brangelina και μάλλον δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με αυτό.

«Λέω απλά πως συνέβη ήδη μία φορά με την Angelina Jolie και τον Brad Pitt πριν από μερικά χρόνια. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην ερωτευτείς τον συμπρωταγωνιστή σου», είπε η Luenell στο Us Weekly.
Λες πράγματι να έχουμε επανάληψη της ιστορίας;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr