Ακόμα ένα χτύπημα! Η Μeghan Markle δεν μιλιέται με την καλύτερή της φίλη και διάσημη ηθοποιό

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένα χτύπημα! Η Μeghan Markle δεν μιλιέται με την καλύτερή της φίλη και διάσημη ηθοποιό

Απο κολλητές, στα μαχαίρια!

Θυμάσαι που η Meghan Markle έχει ανοιχτά μέτωπα με τον πατέρα της Thomas, την αδερφή της αλλά οι φήμες την θέλουν και στα μαχαίρια με την Kate Middleton;

Ένα ακόμα μέτωπο μόλις άνοιξε για την εγκυμονούσα που δημοσίευμα του Page Six την θέλει μαλωμένη με την πάλαι ποτέ κολλητή της.
Η Meghan φέρεται να μην μιλιέται με την ηθοποιό και πάλαι ποτέ κολλητή της Priyanka Chopra. Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν η Markle, ούσα εγκυμονούσα δεν εμφανίστηκε ούτε στο μπατσελορέτ αλλά ούτε και στο γάμο της Chopra στην Ινδία.

Αντίθετα, η Chopra, είχε δώσει το παρόν στον βασιλικό γάμο της Markle με τον πρίγκιπα Harry πέρσι τον Μάϊο.
Μετά το γάμο του Δεκεμβρίου με τον Nick Jonas, η Chopra ήταν χάλια και δεν ξεπέρασε την απουσία της κολλητής της αποφασίζοντας να μην δώσει το παρόν στο baby shower που διοργάνωσαν οι υπόλοιπες φίλες της Markle στη Νέα Υόρκη. Η Priyanka ήταν στο Los Angeles για το βιβλίο που γράφει και δεν έκανε τον κόπο να πάει στην Νέα Υόρκη μιας και πιστεύει πως πρέπει να πάριε μια συγνώμη.

«Η φιλία τους έχει τελειώσει εκτός κι αν η Meghan ζητήσει συγνώμη. Η ηθοποιός νιώθει πως η Meghan δεν σεβάστηκε τη σχέση του και την ίδια την Chopra».

Πάντως εκπρόσωπος της Priyanka έσπευσε να διαψεύσει την είδηση μεσοβέζικα, τονίζοντας πως οι δύο γυναίκες είναι καλά μεταξύ τους.