Kim & Kourtney Kardashian: Έκαναν μάσκα ομορφιάς και είναι κυριολεκτικά αγνώριστες

Kim & Kourtney Kardashian: Έκαναν μάσκα ομορφιάς και είναι κυριολεκτικά αγνώριστες

Ή και παραμορφωμένες

Οι αδερφές Kardashian θα είναι πάντα στην κορυφή (ή ένα βήμα πιο μπροστά) ό,τι και να κάνουν. Οπότε καταλαβαίνεις πως και αυτήν τη φορά η μάσκα ομορφιάς που έκαναν και ανέβασαν στο Instagram account τους δεν θα περνούσε απαρατήρητη. Kim και Kourtney Kardashian δοκίμασαν την κορεάτικη μάσκα προσώπου που ονομάζεται Hanacure και το αποτέλεσμα τους ήταν αν μη τι άλλο τρομακτικό.

Βέβαια μόνο οι αδερφές Kardashian θα μπορούσαν να δοκιμάσουν κάτι τέτοιο και το αποτέλεσμα τους να γίνει viral. Τη φωτογραφία ανέβασε η Kourtney Kardashian στο account της στο Instagram, με τη λεζάντα της να γράφει:

«Η Kim με έπεισε να κάνουμε αυτήν τη μάσκα προσώπου και πραγματικά νιώθω υπέροχη». Βέβαια οι fans τους δεν είχαν την ίδια ακριβώς άποψη, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή κάτω από τη φωτογραφία τους. «Πολύ τρομακτικές», έγραψε ένας fan, ενώ μια άλλη θαυμάστρια έγραψε για την Kourtney Kardashian πως αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία της ever. Ωστόσο υπήρχαν και αρκετοί που δεν τις κατάλαβαν καθόλου.

Για να είμαστε ειλικρινείς η φωτογραφία τους αυτή ήταν όντως τρομακτική και περίεργη. Δες τη κι εσύ στη gallery παρακάτω.