Σκάνδαλο Khloe-Tristan: Η απάντηση της star σε όσους λένε πως η απιστία είναι στο κάρμα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σκάνδαλο Khloe-Tristan: Η απάντηση της star σε όσους λένε πως η απιστία είναι στο κάρμα της

Πιστεύεις συμφώνησε;

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που έγινε γνωστό το νέο σκάνδαλο απιστίας του Tristan Thompson στην Khloe Kardashian με την κολλητή φίλη της αδερφής της. Κι ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν τι θα πει η Jordyn Woods στη συνέντευξή της στη Jada Pinkett Smith, υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν πως η απιστία αυτή ήταν στο κάρμα της.

Να σου θυμίσουμε πως η Khloe άρχισε να βγαίνει με τον Tristan, μετά τον χωρισμό του με τη Jordan Craig, τη μητέρα του γιου του Prince. Πολλοί βέβαια λανθασμένα θεωρούν πως η αρχή της σχέσης της με τον Tristan κάλυψε αυτή που ήδη είχε ο μπασκετμπολίστας με τη Jordan και πως δεν είχαν χωρίσει ακόμη.

Επιστρέφοντας λοιπόν στη δεύτερη απιστία του στη reality star με τη Jordyn Woods, οι fans της στο Twitter πιστεύουν, πως αυτό ήταν στο κάρμα της. Και η Khloe φαίνεται να μη συμφώνησε με αυτό, αφού έκανε like στο tweet που της είχαν γράψει στο προφίλ της. Το μήνυμα εκείνο έγραφε: «Η Khloe δεν πήρε τον Tristan μακριά από την πρώην του. Είχαν χωρίσει και αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία σχέση. Εάν λοιπόν λέτε πως ότι της συνέβη είναι κάρμα, τότε απλά είστε χαζοί και πιστεύετε τα πάντα στο Internet».

Πιστεύεις κι εσύ πως ότι συνέβη έπρεπε να γίνει;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr