Η αποκάλυψη «βόμβα» της Jordyn Woods, μάλλον θα σε σοκάρει

Η αποκάλυψη «βόμβα» της Jordyn Woods, μάλλον θα σε σοκάρει

Ή θα σε εκνευρίσει

Και κάπου εδώ το θέμα Jordyn Woods-Tristan Thompson έλαβε τέλος, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η νεαρή στο Red Table Talk και στη Jada Pinkett Smith. Δεν ξέρουμε τι περίμενες ενδεχομένως να μάθεις περισσότερο από αυτά που ήδη ξέραμε, όμως μία δήλωση της 21χρονης μας έκανε να ταραχτούμε και να εκνευριστούμε κάπου στο βάθος.

Εάν θυμάσαι πριν από μερικές ημέρες σου είχαμε γράψει, πως σύμφωνα με τις πηγές, η Jordyn ήταν μεθυσμένη όταν συνέβη το «μοιραίο» με τον Tristan Thompson και πως δεν θυμάται τίποτα για το συμβάν. Μάλιστα η πηγή συμπλήρωσε πως μόλις της ανέφεραν τι συνέβη άρχισε να κλαίει με λυγμούς.

Ωστόσο, η ίδια η Jordyn διέψευσε κατηγορηματικά αυτή την είδηση, λέγοντας στη Jada πως ήταν τελείως νηφάλια και είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασης και του τι συνέβη. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι’ αυτό που έκανε, ενώ παραδέχθηκε πως λυπάται για ό,τι συνέβη.

Πλέον οι σχέσεις της με την οικογένεια Kardashian είναι κάτι περισσότερο από τεταμένες, ενώ ισχυρίζεται πως η Kim Kardashian θέλει να την καταστρέψει. Το σίγουρο είναι πως πήρε το μάθημα της.