Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Kate Middleton δεν πήγε στο baby-shower της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Kate Middleton δεν πήγε στο baby-shower της Meghan Markle

Και σίγουρα θα σε εκπλήξει

Όπως θα θυμάσαι πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα η Meghan Markle βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου οι κολλητές της φίλες της διοργάνωσαν το baby shower για το μωράκι που περιμένει με τον πρίγκιπα Harry. Αυτό βέβαια ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί στο royal περιβάλλον και δεν ξέρουμε πως ακριβώς αντέδρασε η βασίλισσα Ελισάβετ σε αυτό.

Ιδιαίτερη αίσθηση ωστόσο έκανε η απουσία της Kate Middleton από αυτό το baby shower με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν πήγε, γιατί προτίμησε να περάσει χρόνο με τον σύζυγό της και τα παιδιά της, με τα οποία και πήγαν για σκι. Θα σε απογοητεύσουμε όμως, γιατί η αιτία δεν ήταν αυτή ακριβώς.

Μπορεί ανάμεσά τους να υπάρχει αυτή η royal κόντρα που όλοι γνωρίζουμε, όμως ο λόγος που δεν πήγε δεν είχε να κάνει με αυτό, ούτε γιατί πήγε για σκι. Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν κάποια σχέδια για ένα διαφορετικό πάρτι/ εορτασμό/ baby shower στο Λονδίνο, στο οποίο η Kate όχι μόνο θα παρευρεθεί, αλλά το διοργανώνει κιόλας.

«Υπάρχουν ακόμη κάποιες ιδιωτικές ετοιμασίες και εορτασμοί για τους ανθρώπους της Meghan στο Λονδίνο και η Kate είναι η οικοδεσπότης», ανέφερε μία royal πηγή στο Us Weekly. «Άνθρωποι της καλής κοινωνίας, αλλά και συγγενείς θα παρευρεθούν σε αυτό. Δεν είναι σίγουρο ακόμη αν είναι ακριβώς baby shower, όμως μπορείς να το αποκαλέσεις έτσι», συμπλήρωσε η πηγή.

Λες πράγματι να ετοιμάζει άτι τέτοιο η Kate; Γιατί αν ισχύει, τότε υπάρχει και μεγάλη εξέλιξη στις σχέσεις τους.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr