Survivor alert: Χώρισαν Βασάλος-Βαλαβάνη;

Survivor alert: Χώρισαν Βασάλος-Βαλαβάνη;

Αυτό και αν δεν το περιμέναμε

Την εβδομάδα που μας πέρασε το «ζευγάρι» που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας δεν ήταν άλλο από τον Bradley Cooper και τη Lady Gaga. Πολλά ακούγονται για τους δυο τους όμως τίποτα δεν επιβεβαιώνεται. Κι ενώ έχουμε μείνει κάπως με την αγωνία μαθαίνουμε για έναν ακόμη χωρισμό, στην εγχώρια showbiz όμως.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει. Μάλιστα πριν από κάποιο χρονικό διάστημα ένα σχόλιο σε φωτογραφία στο Instagram account του γυμναστή έφερε στα άκρα τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, η οποία φυσικά δεν το άφησε αναπάντητο. Το σχόλιο αυτό αναφερόταν στη διαφορά ηλικίας που έχουν τα δύο παιδιά και έλεγε: «Ρε Κωνσταντίνε παιδί μου, η Βαλαβάνη σε περνάει 7 χρόνια και τα έφτιαξες μαζί της. Τι να πω, χαρά στο κουράγιο σου».

Άσχημο και άβολο, αν μα ρωτάς. Η Ευρυδίκη βέβαια απάντησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πω πω, τώρα αίσχος. Κωνσταντίνε, βρες λύση να πέσουν τα χρόνια μου ή να προσθέσουμε, 5-6 σε σένα». Παρ’ όλα αυτά θέλουμε να σου πούμε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, γιατί σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος είπε πως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά και πως είναι κανονικά ακόμη με την Ευρυδίκη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr