Wedding alert: Η τραγουδίστρια των Spice Girls παντρεύεται έπειτα από 20 χρόνια σχέσης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Wedding alert: Η τραγουδίστρια των Spice Girls παντρεύεται έπειτα από 20 χρόνια σχέσης

Απίστευτο έτσι;

Με μια όμορφη και απρόσμενη είδηση ξημέρωσε αυτή η Κυριακή, αφού μόλις μάθαμε πως το αγαπημένο μας Spice Girl είναι μια ανάσα από τον γάμο. Ναι, καλά διαβάζεις. Έπειτα από είκοσι χρόνια σχέσης η 40χρονη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως –για αρχή- ο γάμος θα είναι πολιτικός και στη συνέχεια θα παραθέσουν και ένα πάρτι για τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς τους. Ο λόγος για την Emma Bunton και τον εδώ και 20 χρόνια σύντροφό της Jade Jones, οι οποίοι αποφάσισαν πως είναι πια καιρός να παντρευτούν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η 43χρονη και ο σύντροφός της σκοπεύουν να παντρευτούν στο δημαρχείο Old Marylebone του Λονδίνου, εκεί όπου παντρεύτηκε και ο Sir Paul McCartney.

«H Emma εθεάθη να μπαίνει στο γραφείο όπου γίνονται οι εγγραφές, προκειμένου να ξεκινήσει τις διαδικασίες του γάμου», αναφέρει η Mirror. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον 11χρονο Beau και τον 7 ετών Tate. Η Emma και ο Jade ξεκίνησαν τη σχέση τους το 1998, χώρισαν έναν χρόνο μετά και επανασυνδέθηκαν επίσημα το 2004. Στο παρελθόν μάλιστα είχε αναφερθεί στο θέμα του γάμου, λέγοντας:

«Θα ήταν ωραία, έτσι δεν είναι; Μάλλον πρέπει να το σκεφτώ, με φωνάζει ήδη «γυναίκα» του και εγώ «σύζυγό» μου. Είμαστε και οι δύο Υδροχόοι και είμαστε κάπως ανοργάνωτοι, οπότε ίσως και να μην καταφέρουμε ποτέ να οργανώσουμε τίποτα». Να όμως που τελικά η επιθυμία της φαίνεται να γίνεται πράξη. Τι έχουν να πουν άραγε τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας γι’ αυτό; Θα είναι καλεσμένες στον γάμο της;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr