Στροφή 360ᵒ : Η απόφαση της Khloe Kardashian και ο ρόλος της Jordyn Woods

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στροφή 360ᵒ : Η απόφαση της Khloe Kardashian και ο ρόλος της Jordyn Woods

Τι είπε η reality star;

Είναι μία αλήθεια πως η πρώτη αντίδραση της Khloe Kardashian στη συνέντευξη της Jordyn Woods στη Jada Pinkett Smith, δεν ήταν και πολύ ήρεμη. Η reality star πιάστηκε από μία πρόταση της νεαρής κοπέλας και την αποκάλεσε ψεύτρα, χωρίς προφανώς να ακούσει όλη της τη συνέντευξη και τη δική της αλήθεια.

Μόλις όμως η 34χρονη άκουσε όλα όσα είχε να πει η Jordyn, η στάση της άλλαξε τελείως και πλέον αποδίδει όλες τις ευθύνες στον Tristan Thompson και μόνο. Στο τελευταίο της Twitter post η Khloe έγραψε: «Ήταν μια απαίσια εβδομάδα και ξέρω πως όλοι βαρέθηκαν να ακούν γι’ αυτό το θέμα, όπως κι εγώ. Είμαι ένα τραινάκι συναισθημάτων και είπα πράγματα που δεν έπρεπε. Ειλικρινά η απιστία του Tristan και η ταπείνωση δεν ήταν τόσο μεγάλο σοκ την πρώτη φορά (όταν ήταν έγκυος στην True).

Αυτό που είναι πιο σκληρό και πιο οδυνηρό είναι που πληγώθηκα από κάποιον που είναι τόσο κοντά μου, ένα άτομο που αγαπώ και που ήταν σαν τη μικρή μου αδερφή. Όμως η Jordyn δεν είναι αυτή που ευθύνεται για τον χωρισμό και τη διάλυση της οικογένειας μου. Αυτό είναι λάθος του Tristan».

Για τη ιστορία να σου πούμε πως η Jordyn στη συνέντευξή της είπε πως ο Tristan ήταν αυτός που προσπάθησε να την πείσει να μείνει σπίτι του και πως εν τέλει τη φίλησε φεύγοντας. Ο λόγος που δεν το είπε άμεσα στην Khloe ήταν για να την προστατέψει. Δες τι άλλο είπε στη συνέντευξή της παρακάτω.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr