Khloe Kardashian: Σε έξαλλη κατάσταση, αποκαλεί ψεύτρα την Jordyn Woods

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian: Σε έξαλλη κατάσταση, αποκαλεί ψεύτρα την Jordyn Woods

Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε

Το σκάνδαλο της απιστίας του Tristan Thompson είναι κάτι που σημάδεψε το 2018 και το ίδιο έχει κάνει και το 2019, αφού ο μπασκετμπολίστας δεν έβαλε μυαλό και απάτησε ξανά την Khloe Kardashian, και μάλιστα με την κολλητή της αδερφής της. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κυκλοφορήσει αρκετά θέματα σχετικά με το πώς συνέβη κ.ο.κ, όμως η συνέντευξη της Jordyn έριξε φως στην υπόθεση και λάδι στη φωτιά που ήδη είχε ανάψει.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε είπε πως ο Tristan ήταν αυτός που τη φίλησε, παραδέχτηκε πως δεν ήταν μεθυσμένη κα πως είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Αυτό ωστόσο που εξόργισε την Khloe, ήταν πως η 21χρονη είπε πως πριν βγει στην εκπομπή μίλησε κατ’ ιδίαν στη reality star και ανέφερε επίσης πως δεν έφταιγε αυτή που Khloe και Tristan χώρισαν.

Τότε η Khloe έγινε κάπως έξαλλη, γράφοντας στο Twitter της: «Γιατί λες ψέματα Jordyn Woods; Αν προσπαθείς να σώσεις τον εαυτό σου με το να βγεις να μιλήσεις δημόσια, αντί να μου τηλεφωνήσεις και να μου ζητήσεις συγνώμη πρώτα, τουλάχιστον να είσαι ειλικρινής με αυτά που λες. Και παρεμπιπτόντως, ΕΣΥ είσαι η αιτία που η οικογένειά μου διαλύθηκε.

Ο Tristan φταίει επίσης, όμως ο Tristan είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Αφήνοντας στην άκρη το τι έκανε σε εμένα δεν θα το κάνω αυτό στην κόρη μου. Μίλησε για την υπόθεση ιδιωτικά. Αν κι εκείνος έλεγε ψέματα δημοσίως, τότε προφανώς θα έβγαινα να πω και για εκείνον τα ίδια δημόσια», πρόσθεσε.

Η Jordyn πάντως έκανε ένα τρομερό φάουλ με το να πει ψέματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr