Ανατροπή στο διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard. Τι συνέβη;

Ανατροπή στο διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard. Τι συνέβη;

Σοκαριστική τροπή για το διαζύγιο των διάσημων ηθοποιών

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο λόγος του διαζυγίου της Johnny Depp και της Amber Heard ήταν η κακοποίηση που δέχτηκε η ηθοποιός από τον τότε σύζυγό της, ήταν σοκ για όλον τον πλανήτη και ειδικά τους fans του πασίγνωστου σταρ που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους. Η Amber, μάλιστα, κατέθεσε στο δικαστήριο, που είχε γίνει, φωτογραφίες που την έδειχναν με μώλωπες που, όπως ισχυρίστηκε, είχαν γίνει από τον ηθοποιό.

Όπως σου είπαμε την Κυριακή, τρία χρόνια μετά το γεγονός που αποτέλεσε για πολύ καιρό πρωτοσέλιδο, ο Johnny Depp επανέρχεται δριμύτερος, διαψεύδοντας τις κατηγορίες περί κακοποίησης και κάνοντας, μάλιστα, μήνυση ύψους 50 εκατομμυρίων στην πρώην σύζυγό του. Όμως, το θέμα έχει και συνέχεια.

Ο 55χρονος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι όχι απλά ο,τι είπε η Amber ήταν ψέματα, αλλά κι ότι έχει πολλούς μάρτυρες που μπορούν να το πιστοποιήσουν. Οι εν λόγω μάρτυρες, που έχουν μιλήσει ένορκα στη νομική του ομάδα, λένε ότι ποτέ δεν είδαν εμφανή οπτικά τραύματα στην ηθοποιό μετά από έναν διαπληκτισμό, που όπως ισχυρίστηκε η ίδια συνέβη.

Η DailyMail αναφέρει ότι ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο security Alex Romero που ισχυρίζεται ότι είδε την Amber πολλές φορές κατά την εβδομάδα των αναφερόμενων συμβάντων και δεν είδε κανένα σημάδι.

«Είδα τις φωτογραφίες και την επόμενη μέρα είδα εκείνη. Σκέφτηκα έλα τώρα, αλήθεια. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όταν την είδα από κοντά, δεν είδα τίποτα»

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά τα πράγματα έχουν μπερδευτεί πάρα πολύ.